Találd meg elsőre a tökéletes irodai nyomtatód!

Nyomtató választó Kisokosunkból megtudhatsz mindent, ami a hatékony és költségtakarékos irodai nyomtató kiválasztásához szükséges. Sőt, ha érdeklődsz a téma iránt, megmutatjuk azt is, hogyan teheted zöldebbé az irodai nyomtatást – fáradtság vagy bármilyen felár és pluszköltség nélkül. A felelős döntés rajtad áll.

Az ár fontos, de a teljes költség még fontosabb

Talán bele sem gondoltál még abba, hogy hányféle szempontot érdemes előzetesen mérlegelned az irodai nyomtatód kiválasztása előtt. Az ár fontos, de nem minden: hosszú távon a legolcsóbb eszköz fenntartása drága lesz. De egy drágább, viszont az irodai igényeket ki nem elégítő darab is lehet rossz döntés.

Annak érdekében, hogy ne terheld feleslegesen a céges kasszát – se az eszköz árával, se a fenntartási költségek terén – összeállítottuk neked Nyomtató Választó Kisokosunkat. Ez a segédanyag több oldalról járja körbe a kérdést és olyan szempontokat is a figyelmedbe ajánl, amikre talán nem is gondolnál.

Ez a kisokos biztos támpontot jelent a tökéletes eszközöd kiválasztásához.

Ízelítő a tartalomból:

amiket nyomtatóvásárlás előtt mindenképpen mérlegelj

A környezetvédelmi – ökológiai szempontok mellett az egyik legfontosabb kérdés, hogy tudd, mennyit nyomtatsz: inkább home office vagy irodai használatra keresel nyomtatót? Ez a nyomtató kapacitása szempontjából sem mindegy, hiszen teljesen más nyomtatási igénye lehet egy egyéni vállalkozónak, egy tíz fős irodának és egy 200-250 fős multinak.

Ezen belül azt is érdemes feltérképezni, hogy szükség lenne-e valamilyen multifunkcióra, például szkennelésre, másolásra vagy wifire? Mik a nyomtatási szokások: elég a fekete-fehér nyomtató vagy időnként – esetleg kicsit gyakrabban – színes nyomtatásra is szükség van?

Kényelmi és költségszempontból sem elhanyagolható kérdés, hogy mennyibe fog kerülni és meddig fog tartani a nyomtatóhoz passzoló toner? 

A fentiek mellett természetesen az sem elhanyagolható kérdés, hogy mennyit érdemes rászánni egy új nyomtatóra. Ráadásul az új és főleg a zöld technológiáknál mindig felmerül a kérdés, hogy mennyivel fog többe kerülni az eddig használt típusoknál. Nos, az általunk kínált környezetbarát nyomtatóknak nincsen semmilyen felára. Emellett, ha mostanában tervezed a nyomtatócseréd, még kedvezményes áron is juthatsz hozzá!

Ugye, hogy nem csak az árat kell mérlegelned?

Vannak még kérdéseid?

Tedd fel nekünk őket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

MOBIL

+36 30 675 86 09

E-MAIL CÍM

info@kornyezetbaratnyomtato.hu

IRODA

1096 Budapest, Telepy utca 11/C

Ügyfélszolgálat: 0630 675 86 09 info@kornyezetbaratnyomtato.hu  ÁSZF  Adatvédelmi nyilatkozat

Copyright © Minden jog fenntartva

Nyomtass zölden az irodában is!

Tudj meg mindent a zöld nyomtatód kiválasztásának szempontjairól és találd meg az irodádba illő álomnyomtatód.