Most cserélnél nyomtatót? Tedd zölden!

Beszámítjuk a használt, öreg nyomtatódat az új környezetbarát nyomtatód árába

Ne csak tervezd, hogy egyszer környezetbarát irodád lesz, hanem cselekedj most! Eljött az idő, amikor egy zöld választás már nem kerül többe, mint egy elavult technológia. Otthon már váltottál? Akkor itt az idő, hogy felelős cégvezetőként, olyan nyomtatót válassz az irodádba, ami a korábbiakkal ellentétben 90%-kal kedvezőbb környezeti hatásokkal rendelkezik.

Amiért a járt utat a zöldért elhagyhatod

Régi nyomtatód már büdös, koszos, nehézkesen megy benne a toner csere? Egyre lassabban érkeznek a nyomtatott lapok és mindig van valami gond a géppel? Akkor valószínűleg neked is megfordult már a fejedben az, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az irodai nyomtatásod.

A nyomtatóipar az elmúlt 10 évben jelentős változásokon ment keresztül, csakúgy, mint a nyomtatási szokások. A jövő technológiája elérhető és megfizethető! A hő nélküli nyomtatás, ellentétben a régi irodai másolókkal, nem égetik magas hőfokon a papírra a festéket, ezáltal rengeteg áramot – akár 90%-kal kevesebbet – és ezzel arányosan akár 100kg CO2 kibocsájtást is meg lehet takarítani. Ráadásul a keletkező hulladékok (toner, dob, fényhenger stb.) mennyiségét is 90%-kal csökkentheted.

Azt gondolnád, hogy ez drága? Görgess lejjebb és kellemeset fogsz csalódni.

Kisebb ökológiai lábnyom, hosszabb élettartam, kevesebb kiadás

A környezetbarát nyomtatás gyorsabbá teszi a napi munkát (nem kell bemelegedésre várnod) és hatékonyabb is lesz a működés mivel nem igényel karbantartást. Nem kell azzal számolnod, hogy bármiben lelassulna az ügymenet vagy felárra lenne a zöld választásodnak.

Mit szólnál hozzá, ha a másoló mellett nem kellene hosszú másodpercekig állnod, hogy megjelenjen az első oldal? Mire odaérsz már készen vár a nyomat? Gyorsabban is kész van a nyomtatás és ráadásul 90%-kal kevesebb energiát is használ.

Az innovatív hőnélküli technológiának köszönhetően környezetbarát nyomtatóinkkal 90%-ot spórolhatsz a nyomtatás energiaköltségén és akár 100kg CO2 kibocsátást is megtakaríthatsz. Ez több nyomtató/másoló esetén, több éves intervallumban igencsak számottevő mennyiség.

Az irodád ökológiai lábnyomát egyébként kevesebb hulladéktermeléssel is csökkentheted: a régi másolódhoz képest kevesebb kellékre és meghibásodó alkatrészre számíthatsz, így ezen alkatrészeket és a karbantartás árát is megspórolod. Kiszámoltad már, hogy mennyit költöttél erre az elmúlt évek alatt?

Környezetbarát IRODAI nyomtató beszámítással

nincs felár és plusz költséged

Álmaid és az igényeidnek megfelelő környezetbarát nyomtatójától nem a felár vagy bármi más pluszköltség fog elválasztani. A környezetbarát nyomtatóknak egyébként sincs semmilyen felára. Ráadásul a TechOffice-nál most úgy döntöttünk, hogy régi nyomtatódat is beszámítjuk egy zöld nyomtató árába!

Mindegy, hogy a lepasszolni kívánt nyomtatód még működőképes vagy roncs állapotban van, mi felmérjük és az általad választott új nyomtató típusától függően, 40 000 – 100 000 Ft közötti kedvezménnyel csökkentjük az új környezetbarát nyomtatód árát.

Ráadásként a régi nyomtatódat vagy nyomtatóidat ingyenesen elszállítjuk és az új nyomtatót a helyszínen, szakemberünk segítségével be is üzemeljük. Emellett elmagyarázzuk a használatát neked és a kollégáidnak is. Természetesen ennek sincsen költsége, a teljes folyamat díjmentes.

Emellett, ha kéred, akkor vállaljuk azt is, hogy a kellékek üres csomagolóanyagait életed végéig visszagyűjtjük tőled, amennyiben új nyomtatód vásárlása során környezetbarát nyomtató mellett döntesz.

Segítünk a döntésben, itt a környezetbarát irodai nyomtató választó

Túl sokba kerülne a régi készülék felújítása, javítása? Ha cserélni kell, miért ne választanál egy környezetbarát technológiát?

Főleg akkor, ha a régi nyomtatód beszámításának köszönhetően most jelentős árkedvezménnyel szerezhetsz be egy olyan készüléket, ami környezetbarát és nem termel veszélyes hulladékot. A cégednek sem kerül plusz pénzbe a zöld technológia: környezetbarát nyomtatóinknak nincsen felára.

Töltsd ki a környezetbarát irodai nyomtató választót
… és találd meg könnyedén a rád szabott zöld nyomtatót.
Válaszolj a kérdésekre!

A fenti adatokra a nyomtatási kapacitás felmérése és az esetleges további igényeid felmérése miatt van szükség. Miután elküldted az alapinfókat, feldolgozzuk és kielemezzük őket, majd összeállítunk neked egy személyre, jobban mondva az irodádra szabott anyagot, amiben a környezetkímélő működés és a költséghatékonyság lesz a legfőbb szempont.

Van még kérdésed?

Ne fogd vissza magad:

MOBIL

06 80 111 888

E-MAIL CÍM

info@kornyezetbaratnyomtato.hu

IRODA

1096 Budapest, Telepy utca 11/C

Ügyfélszolgálat: 06 80 111 888 info@kornyezetbaratnyomtato.hu  ÁSZF  Adatvédelmi nyilatkozat

Copyright © Minden jog fenntartva

Nyomtass zölden az irodában is!

Tudj meg mindent a zöld nyomtatód kiválasztásának szempontjairól és találd meg az irodádba illő álomnyomtatód.